Over ons

Historie

Proven Concepts is begin 2002 opgericht door Gerard Maessen. Samen met een groep oud-collega’s is een team opgezet waarmee door de jarenlange ervaring een solide basis werd gelegd voor een nieuw bedrijf. Onze naam verwoordt dit dan ook: bewezen concepten!

Uw one-stop-shop:
van idee tot product

Door jarenlange ervaring en bewezen concepten zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in productontwikkeling, model- en protobouw. Alles in onze organisatie is erop ingericht op het tot leven brengen van uw technisch vraagstuk.

Wij zijn specialist in het produceren van metaal-/kunststofdelen, controle-/meetmallen, modellen en  mock-ups. Tevens waarborgen we middels meten en scannen de kwaliteit van de gerealiseerde producten. Alle gewenste vormdelen produceren we in eigen huis. Vanaf de ontwikkeling tot aan het (eind)product.

We zijn een
verlengstuk van
uw creativiteit

Familiebedrijf

Vanuit onze oorsprong zijn we een familiebedrijf. Dat maakt ons trots, maar ook heel hecht als team. Onze kernwaarden flexibiliteit en ondernemerschap komen tot uitdrukking in onze no-nonsense mentaliteit. Daarom denken we in oplossingen. We merken dat onze jarenlange ervaring in de automotive, bruggen slaat richting andere branches. Dit in combinatie met ons hightech machinepark maakt ons in staat om elke vraag, complex of niet, binnen zeer korte doorlooptijden én tegen kostengunstige prijzen te realiseren.

Ron Cornelissen
Directeur Operations

Gerard Maessen
Directeur

“Uw project tot leven brengen?

Wij denken graag met u mee.”

De Haak 4
5555 XK Valkenswaard
Postbus 787
5550 AT Valkenswaard
Nederland

T: +31 (0)40 2082888
F: +31 (0)40 2082889
E: info@provenconcepts.nl

BTW-nummer: NL810403717B01
Kamer van Koophandel:
Eindhoven 17142495